banner
Türk Dünyası ve Doğu Türkistan Jeopolitiği Üzerine

Türk Dünyası ve Doğu Türkistan Jeopolitiği Üzerine

Bu kitap Sayın Muzaffer Özdağ'ın 1984 yılından günümüze kadar Doğu Türkistan'ın Sesi dergisinde, Türk Dünyası ve Doğu Türkistan üzerine yayınlanan makalelerini kapsamaktadır.
Muzaffer Özdağ'ın Türk Dünyası ve özellikle Doğu Türkistan'ın konumu ve geleceği üzerine Dünya Jeopolitiğinde uyarıcı ve yönlendirici çok değerli yorumları 1984 yılından günümüze kadar Doğu Türkistan'ın Sesi dergisinde yayınlanmış yazıları, bu defa halkımızın bir kez daha bilinçlenmesine yardımcı olması dileği ile Doğu Türkistan Vakfı Araştırma Mertezi'nce kitap halinde okuyucularımıza sunulmaktadır.
Yazar Hakkında:
1 Mayıs 1933 yılında Kayseri-Pınarbaşı'nda doğan İnkilapçı, Asker, Hukukçu ve Devlet adamı Muzaffer Özdağ, 1958 yılında Kara Harp Akademisinden mezun oluncuya kadar İlkokuldan başlıyarak öğrenim gördüğü her seviyedeki okullardan birincilikle mezun oldu. Bu süreçte 1956 yılında Ankara Hukuk Fakültesinden mezun olarak hukuk kariyerini tamamladı.
Tarih, Jeopolitik ve Türk Dünyası konuları üzerine ayrıntılı araştırma ve incelemelerini günümüze kadar sürdürdü. Bu doğrultuda 12'ye yakın tebliğ ve kitapları yayınlanmıştır.

Liste Fiyatı: 7,41
Yayın Tarihi: 30.06.2000
ISBN: 9789757639909
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 335
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 13.5 x 19.54 cm

Bu üründen 9 adet satın alınmıştır.


Ä°lgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/turk-dunyasi-ve-dogu-turkistan-jeopolitigi-uzerine/30940.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:200966/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner