banner
Öğrenciliğin Kitabını Yazdık & Üstelik Kopya da Çekmedik!

Öğrenciliğin Kitabını Yazdık Üstelik Kopya da Çekmedik!

Bu kitabı asla ve asla öğretmenler günü hediyesi olarak öğretmeninize almayınız.
$ Kitabı çantanızda, sıranızın altında, çalışma masanızda yahut başucunuzda muhafaza ediniz, tercihen tok karnına, gündüzleri güneş ışığı, geceleri floresan lamba ışığı altında okuyunuz.
$ Kitabı okuduktan sonra beklenmedik yan etkilerinin görülmesi halinde derhal bir pedagoga başvurunuz.
$ Bu kitabın son kullanma tarihi; dünyadaki en son okul kapanana, en son kopya çekilene, en son sıra dayağı atılana ve son öğrenci gözlerini yumana kadardır.
$ Kitapta anlatılanlar uzman öğrenciler tarafından kaleme alınmış olup uygulama içeren durumların yanınızda uzman bir öğrenci olmadığı sürece yapılmaması tavsiye edilir. Uygulanması halinde doğacak sonuçlardan bu kitabın yazarları ve yayınevi sorumlu değildir.
$ Okumaya istediğiniz maddeden başlayabilirsiniz, kaçıncı sayfadaydım derdi yok, başlıklarımız birbirinden bağımsızlığını ilan etmiştir. Ayrıca her başlık farklı mezuniyet derecesine sahip olduğundan farklı nostalji derecesine sahiptir.
$ Sonra uyarmadınız demeyin...

kopya çekme teknikleri - aferin ve yıldızlı pekiyi - aldım verdim ben seni yendim - hoca bana taktı - ali topu at. at ali at. - kalem çevirme ustası öğrenci - akdeniz karadeniz, karneleri isteriz - nöbetçi öğrenci - okuldan kaçmanın yolları - okulu asmak için kullanılan bahaneler - öğrenci aforizmaları - öğrenci lakapları - fasulye deneyi - öğrencinin uykuyla imtihanı - paso sorulduğunda safa yatmak - pi’yi 3 almak - sabahlamak - sınavda öğrencilerin sorduğu sorular - sizin bedene kim giriyor? - sürü halinde gezen kız öğrenciler - şimdi yatayım, sabah erken kalkıp çalışırım - tek ayak üstünde durma cezası - öğrenci şakaları - uzun eşek - üniversite yılları - yurt öğrencisinin eve çıkma planları - 19 mayıs'ta kule yapmak - ingiliz komşularımız mr. and mrs. brown - istediğimiz sorudan başlayabilir miyiz? - gidiş yoluna not vermek - beslenme çantası - bir puanla teşekkürü/takdiri kaçırmak - bir tane öğrenci uzatır mısın? - bu bilgi gerçek hayatta ne işime yarayacak? - büyüyünce ne olmak istiyorsun? - çantanı hazırladın mı? - çöp kutusu etrafında kalem açarken muhabbetler - defter kitap kaplama sanatı - ders dinleme şekilleri - çalışmayan öğrencinin öğretmene sunduğu bahaneler - dersi en önden dinleyen öğrenci tipi - dersi kaynatma teknikleri - derste kitabın arasına koyarak çizgi roman okumak - üniversitede çimlenmek.

Liste Fiyatı:
Yayın Tarihi: 07.06.2010
ISBN: 9786054033072
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 304
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 19.5 x 24 cm

Bu üründen 55 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/ogrenciligin-kitabini-yazdik-ustelik-kopya-da-cekmedik/151066.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:212094/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner