banner
Anılar, Düşler, Düşünceler

Anılar, Düşler, Düşünceler

Analitik psikolojinin kurucusu Carl Gustav Jung, 1957 ba¬harında 81 yaşındayken, tüm bir yaşam öyküsünü meslek¬taşı ve yakın dostu Aniela Jaffé’ye anlatmayı kabul etti. O güne dek yaşamöyküsünü yazması yolundaki tüm önerileri geri çevirmiş olan Jung, belirli aralıklarla düzenlenen söy¬leşilerde, yaşamının hiç bilinmeyen yönlerini Jaffé’ye an¬lattı. İki yıldan fazla bir zaman kendini bu uğraşa adamakla kalmadı, 1961’deki ölümüne kadar kitabın son biçimini al¬masına katkıda bulundu.
Anılar, Düşler, Düşünceler, insan zihninin en büyük kâşif¬lerinden birinin, yaşamının en gizli köşelerine kadar uzanan içten açıklamalarından oluşuyor. Bu benzersiz kitap, kişilik, rüyalar ve fanteziler ile din konusunda tüm insanlığı et¬kileyen düşünceleri geliştirmiş olan Jung’un, ilginç ve bir o kadar da saklı kişiliğini kendi ağzından gözler önüne se¬riyor. Önce hayranı olduğu, sonradan derin görüş ayrılıkla¬rına düştüğü Sigmund Freud’la ilişkilerine birinci elden ışık tutuyor.
Carl Gustav Jung’un özyaşamöyküsünü, fotoğraflar eşliğin¬de ve İris Kantemir’in Almanca aslından yaptığı çeviriyle su¬nuyoruz.

Liste Fiyatı: 286,00
Çevirmen: İris Kantemir
Derleyici: Aniela Jaffe
Yayın Tarihi: 15.08.2023
Orijinal Adı: Erinnerungen
ISBN: 9789750724978
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 336
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 3.577 adet satın alınmıştır.

Kitapyurdu Fiyatı:
174,17

24 Saatte Kargoda? Stok miktarı: 10+

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 130

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/anilar-dusler-dusunceler/33135.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11755146/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner