banner
İstanbul'da Bir Zürafa

İstanbul'da Bir Zürafa

Sunay Akın'ın tüm canlıları ve evreni kucaklayan yüreği gibidir kağıt gemisi de; benzersiz düşlerin, düşüncelerin ve adaletin taşındığı... Bu kez yolcuları inanoğlunun yıkıcılığından kaçan zürafalar, geyikler, gergedanlar, aslanlar ve daha bir çok hayvan. kağıt gemisini Nuh'un Gemisi'ne dönüştürüyor Sunay Akın. Yolculuk boyunca hayvanların, insan yaşamına karışmış, ama hep gölgede kalmış öykülerine ulaşıyor yazar. Hayvanların soylu suskunlukları, karşılıksız dostlukları ancak bir Şair'in çözebileceği antik bir dil gibi büyüyor sayfalar boyu... Kitaptaki her olay, tarihte yalnızca insanların değil, hayvanların da rollerinin önemine tanıklık etmektedir. Olayları birbirien bağlayan; hayvanların sevecen soluklarından dokunmuş görünmez bağlardır ve bir hayvanın dostluğunu yaşayan insan daha güçlü ve özgürdür diğerlerinden...!
Bundan böyle lodosla her gece Sunay Akın'ın yolunu bekleyip duracaklardır en saklı koylarda; foklar, yunuslar ve balinalar. Hep anlattığı o dingin masal denizlerine bir an önce götürmesi için onları..!

Liste Fiyatı: 10,19
Yayın Tarihi: 28.05.2001
ISBN: 9789753481557
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 179
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 149 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/istanbulda-bir-zurafa/33640.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:166104/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner