banner
Kesintisiz Darbe Düzeni Ve İslami Direniş

Kesintisiz Darbe Düzeni Ve İslami Direniş

Yaşadığımız ülkeye hakim olan sistemin, kendisini en temelde İslam karşıtı bir kimlikle tanımlaması ve buna uygun bir yapılanma içinde oluşu, asırlık bir gerçek olarak ortadadır.
Yine egemenlerin, çıkarlarını tehlikede hissedip saldırganlaşmaları ve muhaliflerine karşı imhacı bir söylem ve tutum geliştirmeleri de yeni bir olgu değildir. Öyle ki, 70 küsur yıllık Cumhuriyet dönemi; üç darbe, birkaç muhtıra ve hiç eksik olmayan darbe söylentileri ve hazırlıklarıyla geçmiş bir süreç olarak karşımızda duruyor. Türkiye'de 28 Şubat süreci ile yoğunlaşan baskı ve şiddetin de, düzenin sözkonusu asli kimliğinden ve tavrından bağımsız olmadığı bilinmektedir.
28 Şubat sürecini safha safha değerlendiren yazılardan oluşan bu kitap; değişen günlerin değişmez gündemi yapılmak istenen darbe tehditlerine karşı, İslami kimliğe sahip çıkmak gereğini ve direniş sorumluluğunu bir kez daha hatırlatmaktadır.

Liste Fiyatı: 3,78
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 168
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
Boyut: 12.5 x 19.5 cm

Bu üründen 6 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kesintisiz-darbe-duzeni-ve-islami-direnis/2434.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:95270/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner