banner
Evrensel Vicdanın Sesi Olmak

Evrensel Vicdanın Sesi Olmak

Statükoyu rahatsız eden tarafta olmak, doğru bir zemin, doğru bir seçim üzerinde olduğumuzu gösterir. Temsil edilmeyenlerin yanında yer almak bir onurdur. Yeryüzündeki varlığımız ilahi hakikati gereği gibi temsil etmekle bir anlam kazanacaktır. İbadetlerimiz, itaatimiz, sadakatimiz, kulluğumuz, yönelişimiz, bağlılığımız yalnızca şanı çok yüce Rabbimize yöneliktir. Hiçbir güç, bizi ebedi değerlerin, ebedi iyiliklerin ve güzelliklerin kaynağından uzaklaştıramaz. Kullara kulluk ve itaat insanı küçültür, hor ve hakir kılar. Biz müslümanlar, insanlık tarihi boyunca var olan bir anlamlar sisteminin bağlılarıyız. Yarın da var olmaya ve bu sistemi temsil etmeye devam edeceğiz.
Haksızlıklara karşı tavır almayanlar, bu haksızlıklara ortaklık ediyorlar demektir. Çürüyen statüko ile birlikte hareket edenler, bu çürümeye teslim olurlar. Hiçbir irade, hiçbir gerekçeyle, ahlaki olmayan müdahaleler karşısında müslümanları sessiz kalmaya icbar edemez. İnançlarımıza, değer sistemimize tamamen aykırı olan kimi ideolojik yaptırımlara boyun eğersek, ahlaki ve manevi anlamda intihar etmiş oluruz. Temel haklarımızı açıkça ihlal eden bir düzen, bizlerden saygı bekleyemez.
İlahi hakikat, ideolojik önyargılara teslim olmaz.

Ürün Alternatifleri:


Liste Fiyatı: 5,00
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 168
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
Boyut: 12.5 x 19.5 cm

Bu üründen 4 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/evrensel-vicdanin-sesi-olmak/2478.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:280271/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner