banner
Gelek Hesan e Hinbuna Kurdi & Kürtçe Öğrenmek Çok Kolay

Gelek Hesan e Hinbuna Kurdi Kürtçe Öğrenmek Çok Kolay

Hızlı dil öğretim sistemlerinin ışığı altında hazırlanan bu kitapta, çocukların anadillerini öğrenme tekniğine yakın bir teknik kullanılmıştır. Çocuklar anadillerini, kelime ve cümleleri; işitip tekrar ederek öğrenirler.

560 sayfa olan bu kitapta, Kürtçe’de çok sık kullanılan yaklaşık 8000 kelime, farklı 8000 cümle içinde kullanılmıştır. Dolayısıyla her gün bu kitabın en az iki sayfasını iyi çalışanlar, bir seneden az bir zamanda; Kürtçe konuşmaları anlayacak, okudukları Kürtçe metinleri kavrayacak ve Kürtçe konuşabileceklerdir.

Kitabın başına, Kürtçe’nin dil mantığını çözmede faydalı olacak kısa bir gramer bölümü de vardır. Bu bölümde yer alan gramer bilgileri, direkt olarak cümle kurmayı kolaylaştıran önemli bilgilerdir. Kitabın sonuna da Kürtçe’de en sık kullanılan 3500 kelimelik temel bir sözlük ilave edilmiştir.

Kürtçe olarak yazılmış bir metni veya yapılan bir konuşmayı iyi anlayabilmek için, Kürtçe’nin tipik ifade kalıplarını, özgün edatlar ve ve bağlaçları, sık kullanılan deyimler ve atasözlerini de bilmek gerekir. Bunun için, kitabın sonuna; edatlar, bağlaçlar, deyimler, atasözleri, şiirler ve kısa hikaye bölümleri de konuşulmuştur.

Liste Fiyatı: 120,00
Yayın Tarihi: 01.06.2010
ISBN: 9789759747299
Dil: KÜRTÇE,TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 558
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 16 x 23.5 cm

Bu üründen 382 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/gelek-hesan-e-hinbuna-kurdi-kurtce-ogrenmek-cok-kolay/240367.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:42718/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner