banner
Adam Olacak Çocuk

Adam Olacak Çocuk

Adamın biri oğluna "Sen adam olamazsın." demiş. Aradan yıllar geçmiş o çocuk kaymakam olmuş ve babasını çağırtmış." Bana adam olamazsın demiştin, bak gördün mü ben kaymakam oldum." deyince adam oğluna:

"Ben sana kaymakam olamazsın demedim ki. Ben sana adam olamazsın dedim. Adam olsaydın babanı ayağına getirtmez elimi öpmeye evime gelirdin." demiş. Bu hikâyede yıllarca çocuğu suçladık. Peki ya babanın hiç mi suçu yok?

Adam olacak çocuk, çocuğun eğitim hayatını başarıyla sürdürebilmesinde çocuğun kendisine ve ailesine düşenleri anlatıyor. Çocuğun "Adam olma" yolundaki bu yolculuğunda ailece yol almanın güzelliklerini kitabın içeriğinde keşfedeceksiniz.

Çocukların arabanın arka koltuğunda yolculuk etmesi ve yatmadan önce dişlerini fırçalaması gibi burada sayamayacağım kadar çok güzel davranışı bir nesle "Adam Olacak Çocuk" programıyla öğreten değerli büyüğüm BARIŞ MANÇO"yu rahmetle anarken onun aziz hatırasını yaşatan 7 den 77'ye Dolu Dizgin Sevgi ve Barış Derneğine desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım...

Liste Fiyatı: 5,09
Yayın Tarihi: 01.04.2010
ISBN: 9786051120935
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 152
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 108 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/adam-olacak-cocuk/244083.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:128261/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner