banner
Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı / S. Sadi Seferoğlu

Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı / S. Sadi Seferoğlu

Teknoloji kullanımı çağdaş eğitim anlayışının temelini oluşturmaktadır. Eğitim sisteminde derslerin hedeflerinin gerçekleştirilmesinde teknoloji kullanımı önemli katkılar sağlamaktadır. Özellikle teknolojinin ders programları ile bütünleştirilerek uygun bir şekilde kullanılması bu katkının boyutlarını artırmaktadır. Ancak öğrenme hedeflerine ulaşmada teknolojinin nasıl kullanılacağı ve programlarla nasıl bütünleştirileceği konusu birçok ortamda bir sorun olarak kendisini göstermektedir.

Bu kitap öğrenme-öğretme sürecinde teknoloji kullanımının gerekliliğine inanan eğitimcilere kılavuzluk yapmak amacıyla hazırlanmıştır. Kitap, eğitimcilere çeşitli öğretim materyallerini seçme, hazırlama, geliştirme, kullanma ve değerlendirme sürecinde yol göstermeye çalışmakta, onlara teknolojiyi öğretme-öğrenme süreçleriyle bütünleştirmelerinde yardımcı olmayı ve bunları değişik örneklerle somutlaştırmayı amaçlamaktadır.

Liste Fiyatı: 32,00
Yayın Tarihi: 01.10.2014
ISBN: 9789944919104
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 261
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 16 x 23.5 cm

Bu üründen 265 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/ogretim-teknolojileri-ve-materyal-tasarimi-s-sadi-seferoglu/244463.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:139651/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner