banner
Fotoğraf Sanatı Üzerine

Fotoğraf Sanatı Üzerine

Fotoğrafçılıklarının emekleme döneminde bulunanların, başka deyişle fotoğraf yaşamlarının henüz başında olanların sunduğu fotoğraflar ile ustaların fotoğraflarını, ustalıklarının da doruklarına erişmiş virtüözlerin fotoğraflarını ve yaşadıklara çağa sığmayan, geleceğe çığır açan, “dahi” düzeyindeki sanatçıların fotoğraflarını eleştiri-yorum katmanında ele alırken, her birine başka bir pencereden bakılması gerektiğine dair kabulle yola çıkılmalıdır. Hepsini ortak bir kabın içinde toplamak doğru olmadığı gibi, aynı kabın içinde değerlendirmeye tabi tutmak da olası değildir.

..........................................................................

O halde; fotoğrafa yeni başlayanların temel eğitim sürecine katkı vereceğini de umarak, bu minvaldeki bir değerlendirme sırasında, iyi bir eğitmenin ya da usta bir fotoğrafçının, üzerinde duracağı şeylerin genel anlamda neler olabileceğine bakalım.

Liste Fiyatı: 4,63
Yayın Tarihi: 04.01.2011
ISBN: 9786055465339
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 174
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 93 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/fotograf-sanati-uzerine/248251.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:194257/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner