banner
Tağut

Tağut

Tâğût’un kip ve tarifleri ne kadar çok olursa olsun, tâğûtların en tehlikelisi ve küfür konusunda başta geleni: Allah’ın indirdiğinin dışında hükmedendir.

Allah’ın indirdiğinin dışında hükmeden insanların şeytanıdır ki o, gururundan dolayı dostuna gizlide ve açıkta sözün süslüsünü söyler, kendisine uymaları ve inanmaları için onlara ümit verir ve vaadlerde bulunur.

O, getirdiği asılsız şeyleri süsleyen büyücü gibidir. İnsanlar onun bâtılının iyi ve metodunun zararsız olduğunu zannederler.

Onun kâhinlikten aldığı çok şey vardır. Proğramının başarılı olacağına, milletinin felâh bulacağına ve istikbalin milletine ait olacağına dair bol yemin eder. Aslında bunlar Allahtan başkasının bilemeyeceği gaybe ait şeylerdir.

O Yahudi ve Hıristiyan kılığına girip insanlara kendiliğinden kanun koymaya ve onları batılını kabule zorlamaya başlar. Helâl olduğunu ileri sürerek haramı helâl kılar, yine haram olduğunu ileri sürerek helâlı haram kılar.

Kötülüğün başı, helâk mikrobu, cehaletin başı batılın direği, azabla korkutucu ve tâğûtların en tehlikelisi: Allah’ın indirdiğinin dışında hükmedendir.

Liste Fiyatı: 80,00
Çevirmen: Kasım Yalçın
Yayın Tarihi: 31.08.2016
ISBN: 9786055959777
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 200
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 11.5 x 18.5 cm

Bu üründen 220 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 56,16
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/tagut/248920.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:196216/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner