banner
Beyninize Hoşgeldiniz

Beyninize Hoşgeldiniz

Arabanın anahtarını nereye koyduğumuzu neden unuturuz da araba kullanmayı hiç unutmayız?

Beynimizi hayatımızın her anında kullanıyor olmamıza rağmen, pek azımız onun nasıl iş gördüğü hakkında bilgi sahibiyiz. Bildiğimizi düşündüğümüz şeylerin büyük kısmı, aslında kulaktan dolma bilgilerden oluşuyor; mesela beynimizin sadece yüzde onluk kısmını kullanıyor olduğumuz ya da içki içmenin beyin hücrelerinin ölümüne neden olduğu. Oysa nörobilim, beyinle ilgili bu türden bilgilerin doğru olmadığını çoktan ispat etmiş durumda.

İki ünlü nörobilimci, bu kitapta gazete manşetlerinde gördüğünüz ve katıldığınız davetlerde ayaküstü sohbetlerinizde bahsettiğiniz konuların ardında yatan araştırmaları açıklıyor. Acaba Mozart dinlemek gerçekten de bebeğinizi daha zeki yapar mı? Matematik söz konusu olduğunda, erkekler hakikaten de kadınlardan daha mı başarılı? Yumurta kapıya dayandığı zaman bir odaya kapanıp sınavdan önce pek çok bilgiyi aklınıza kazımaya çalışmak işe yarar mı?

Beyninize Hoş Geldiniz beyni olan herkes için bir kullanma kılavuzu olma niteliği taşıyor. Bu kitap size jet lag ile nasıl daha iyi başa çıkacağınızı, bir inme geçirmekten ne zaman endişe etmeniz gerektiğini ve yaşınız ilerlerken beyninizi nasıl sağlıklı tutacağınızı anlatacak.

Liste Fiyatı: 27,78
Çevirmen: Boğaç Erkan
Yayın Tarihi: 01.03.2016
ISBN: 9786055443108
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 324
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 15 x 23 cm

Bu üründen 2.260 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/beyninize-hosgeldiniz/249918.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1152039/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner