banner
Müstesna Deliler Albümü

Müstesna Deliler Albümü

Bir deli sadece, asla, bizatihi deli değil; bir şehrin hafızasıdır. İnsanlığımızın vicdanıdır. Merhamet adlı delikli çalgıdır. Ney gibi!...

Bir deli öldüğünde bize ses veren delikler bir bir kapanır, ahenk yok olur...

Acımasız bir dünyanın vicdan ışıkları olan bu güzel insanlardan, ‘aklı başında’ olanlardan öğrendiklerimizden daha çok şey öğreneceğiz. Çünkü, o kadar gerçekçi ve yalındırlar ki gördüklerini söylemezlerse dilleri çürür. “Yalandır yaşadığınız yalan” diye haykırırlar yüzümüze.

Yoktur şu cihanda meczup olandan daha huzurlu. Çünkü bir meczup ne dünyaya ne de kendine düzen vermek için düşmez yollara. Ancak, öyle meczuplar vardır ki dünyanın yörüngesini değiştirecek güce, enerjiye sahiptirler. Taşra kasabalarındaki gariban delilerden tutun da yaşı altmışı geçtiği halde insanlar için kendini feda eden meczuplara kadar her delinin mutlaka ‘bir bildiği’ vardır. Ve onların bildiklerini, aklın ve dünyanın esirleri olan bizler asla bilemeyiz.

Müstesna Deliler Albümü, Zeki Bulduk’un dünyanın en masum insanlarına dair özlü ve dokunaklı bir çalışması. İnsanları merhamet kalitesine davet eden bu albüme bakarken, meczupların öykülerini okurken insanlığımızın deliren ve delirten yüzünü gösteriyor okuyucuya.

Liste Fiyatı: 9,26
Yayın Tarihi: 14.05.2014
ISBN: 9786054325436
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 112
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 978 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/mustesna-deliler-albumu/250960.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:15785/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner