banner
Karartma / Morganville Vampirleri-7. Kitap

Karartma / Morganville Vampirleri-7. Kitap

Bishop’ın demir yumruğu kasabanın üstünden kalkmış, Morganville’li vampirler, insanlara bazı ayrıcalıklar tanımaya karar vermiş ve böylece de Claire Danvers ile arkadaşları güçbela kazandıkları özgürlüğün tadını çıkarmaya başlamıştı.

Artık Claire çalışmalarına odaklanabilir, Eve de hayallerini gerçekleştirip kasabanın tiyatrosunda oyunculuk yapabilirdi. Ne var ki Eve’in rol arkadaşlarından biri, belgesel hazırlığına girişmişken aniden ortadan kaybolacak ve çok geçmeden, vampirleri konu alan bu belgeselin, herkesin sandığından çok daha büyük ve son derece tehlikeli bir proje olduğu anlaşılacaktı. Morganville’in geleceği tek bir sorunun cevabına bağlıydı... Kim daha acımasız? Vampirler mi, yoksa şov dünyası mı?

Rachel Caine, “Morganville Vampirleri”, “Weather Warden” ve “Outcast Season” gibi dünya çapında çok satan seriler yazdı. Caine, kendisi gibi sanatçı kocası R. Cat Conrad’la birlikte Forth Worth, Teksas’ta yaşıyor.

Liste Fiyatı: 235,00
Yayın Tarihi: 10.03.2011
Orijinal Adı: Carpe Corpus
ISBN: 9786054377961
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 270
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 235 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
141,00

Süper Fırsat?

Genellikle 4-6 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 74

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/karartma-morganville-vampirleri7-kitap/252160.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:13900/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner