banner
Bu Çocuk Beni Anlamıyor

Bu Çocuk Beni Anlamıyor

Ne güzel günlerdi...Yap deyince yapar, git deyince gider, gel deyince de gelirdi.Sonradan bir haller oldu bu çocuğa. Biliyorum arkadaşları onu etkiliyor, babası da çok şımarttı. Şu komşunun çocuğu, ah o yaramaz yok mu ben ona sorarım. Hem babasına da söylemiştim onunla arkadaşlık yapmasın diye ama babası: "Bir şey olmaz sen arkadaşlarına karışma" demişti. Bak sonunda olan oldu işte..Çocuğum elden gidiyor. Şimdi onu ne babası ne de ben zaptedebiliyoruz.

Anne ve baba için iyi bir çocuk yetiştirmenin ilk basamağı; çocuğun davranışlarından, çevreden ve okuldan önce kendilerinin birinci derecede sorumlu olduklarının bilincine varmalarıdır. Bu bilinçte olmayan anne baba, çocuk eğitimi konusunda ne kendini geliştirir ne de çocuğunun gereksinimlerine duyarlı olabilir.

Bu kitabı hazırlamaktaki amacım; günümüzün çocuklarını sizlere anlatmak, onları daha iyi tanımanıza ve anlamanıza yardımcı olmak. Çocukların biz büyükleri, büyüklerin de çocukları neden anlamadıklarını ortaya koyabilmek. Aileler ile çocukları arasındalki iletişim kopuklukları ve disiplin sorunlarının giderilmesinde yeni yaklaşımlar getirerek, yol gösterici olabilmektir.

Liste Fiyatı: 6,94
Yayın Tarihi: 01.04.2010
ISBN: 9789756402887
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 192
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 82 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/bu-cocuk-beni-anlamiyor/252871.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:16181/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner