banner
Melekler Sokağı

Melekler Sokağı

“Sheila Roberts’ın zekice kurgulanmış romanı okuyanların kalbini ısıtıyor. Bu sürükleyici romanın gerçekçi karakterleri, kadınların hayatlarının farklı evrelerinde karşılaştıkları zorluklarla yüzleşmemizi sağlıyor.”
“Heart Lake için yüreğinizi ortaya koyun!” İşte Emma, Sarah ve Jamie’nin başarmaya çalıştıkları bu: Heart Lake sakinlerinin her gün bir kişiye iyilik yapmalarını sağlamak. Ancak işler umdukları gibi gitmiyor!
Emma, Material Girls Kırkyama Dükkânı’nda bu uğurda bedava battaniye dağıtırken neredeyse iflasın eşiğine geliyor. Sarah’nın Tatlı Şeyler Fırını’nda verdiği ücretsiz hamur işi kursları, en sevdiği biblosunun esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolmasıyla kâbusa dönüşüyor. Jamie’nin Çikolata Evi’nde ise bir polisin, Jamie’nin kalbinin derinlerine gömdüğü duyguları yeniden alevlendirmesi işleri tatsızlaştırıyor.

Liste Fiyatı: 17,50
Yayın Tarihi: 05.04.2011
ISBN: 9786055561253
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 312
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21.5 cm

Bu üründen 24 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/melekler-sokagi/253378.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:14319/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner