banner
Uzun Veda

Uzun Veda

Yazar ve üç çocuk annesi Andrea Gillies, Alzheimer’ın orta aşamalarındaki kayınvalidesi Nancy’ye bakmaya başlar. Kalabalıklaşan aile İskoçya’nın ücra bir köşesindeki büyük bir Viktoryen eve taşınır. Bu evde, Andrea’nın yeni bir roman yazma girişimleri başarısız olur. Bu arada, hastalığının seyri hızlanan Nancy mantıksal dünyadan ayrılmaya, bunamanın alternatif gerçekliğine doğru yol almaya başlar.
Uzun Veda, bu ehlileştirilmemiş bölgede yazılmış bir roman... Andrea Gillies, bizim sıradan deyip geçtiğimiz şeylerin Nancy üzerindeki etkisinin kaydını tutuyor ve Alzheimer’ın insan üzerindeki etkilerine kendi zekice tespitlerini ekliyor. Bu dramın tam ortasında kalan ailenin İskoçya’dan Türkiye’ye uzanan öyküsü, hastalığı öğrenmekteki adımların aslında ne kadar zor ve ilginç olduğuna dair aydınlatıcı bir roman, bir gerçek hayat hikâyesi.

Liste Fiyatı: 23,06
Çevirmen: Özge B. Aydınalp
Yayın Tarihi: 10.05.2011
ISBN: 9786055561314
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 343
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 8 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/uzun-veda/255271.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:177621/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner