banner
Beatrice ve Virgil

Beatrice ve Virgil

“Cehennem mi, diye merak etti Henry. Artık İlahi Komedya ile ilgilerini anlıyordu. Dante’ye cehennem ve Araf boyunca Virgil rehberlik ediyordu, cennet yolunda da Beatrice. Edebiyata ilgili bir tahnit ustasının kahramanlarını iç içe olduğu malzemelerden seçmesinden daha doğal ne olabilirdi ki?”

Soykırım hakkındaki kitabı beklediği ilgiyi göremeyince Henry radikal bir karar verir ve yazmayı bırakır. Ancak bir gün eline tuhaf bir paket geçer. Pakette Gustave Flaubert’in kısa bir hikâyesiyle paketi gönderen kişi tarafından yazılmış bir tiyatro oyunu vardır. Merak romancıyı yaşlı bir tahnit ustasına ulaştırır. Bu garip ve mesafeli adamın dünyasının içine çekildikçe Henry, oyunun kahramanları olan aç ve korku dolu eşek Beatrice ve maymun Virgil’in epik yolculuğuna da tanıklık eder. Yann Martel, önemini asla yitirmeyecek olan bir temayı muhteşem ve iç içe geçmiş bir hikâyeyle anlatıyor.

Liste Fiyatı: 168,00
Çevirmen: Aylin Yengin
Yayın Tarihi: 18.05.2011
ISBN: 9789751030733
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 200
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.7 x 21.5 cm

Bu üründen 38 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 119,78
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/beatrice-ve-virgil/255907.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:197925/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner