banner
Eğitim Bilimine Giriş / Hasan Basri Memduhoğlu

Eğitim Bilimine Giriş / Hasan Basri Memduhoğlu

Bu kitap, öğretmen adaylarına eğitim biliminin ve öğretmenlik mesleğinin temel kavram ve bilgilerini farklı disiplinler açısından bir bütünlük içinde sunmayı, böylelikle öğretmenlik mesleğine ve eğitim bilimine yönelik olumlu ve geniş bir bakış açısı kazandırmayı amaçlamaktadır. Kitap, bu amaç doğrultusunda eğitim bilimi ile ilgili kuram ve uygulamaların felsefi, tarihsel, toplumsal, psikolojik, politik, ekonomik ve hukuksal temellerine ilişkin konuları içermektedir. Kitap, değişen program içerikleri dikkate alınarak ve günümüzde eğitim alanında öne çıkan konuları da içerecek şekilde hazırlanmıştır.

Kitabın bölümleri, tamamı öğretim üyesi ve ilgili alanın uzmanları olan akademisyenlerce hazırlanmıştır. Eserin, öğretmenlik mesleğinin mevcut yapı ve işleyişinin öğretilmesinde, öğretmenlik ile ilgili temel bilgi, beceri, tutum ve değerlerin kazandırılmasında iyi bir temel oluşturması beklenmektedir.

Liste Fiyatı: 48,00
Derleyici: Hasan Basri Memduhoğlu
Derleyici: Kürşad Yılmaz
Yayın Tarihi: 01.10.2014
ISBN: 9786055885953
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 312
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 16 x 23.5 cm

Bu üründen 117 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/egitim-bilimine-giris-hasan-basri-memduhoglu/261956.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1109766/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner