banner
Java Collections Framework Java Veri Yapıları

Java Collections Framework Java Veri Yapıları

Java Veri Yapıları’nın ne kadar kolay öğrenilebildiğine şaşıracaksınız...
Java 5 sürümüyle ortaya konulan Java Collections Framework (JCF) çatısı, Veri Yapıları konusunda, klasik yöntemleri bir yana iterek, profesyonel programcıların hayatını kolaylaştırmıştır. Programcının isteyebileceği hemen her veri tipi ve o veri tipi üzerinde işlem yapan her algoritma JCF içinde yer alır. Programcı öğrenilmesi zor ve uzun zaman alan Veri Yapılarını kendisi kurmak zorunda değildir; istediği her yapıyı ve her metodu java.util paketinden çağırması yetecektir. İçlerindeki Java fobisini atmak isteyenler bu kitabı okumalıdırlar.

Bu kitap, Java Collections Framework çatısı içinde yer alan veri yapılarını ve o yapılar üzerinde işlem yapan metotları en kolay ve en hızlı biçimde ögretmek amacıyla yazılmıştır. Asıl hedef, JCF çatısının belirledigi hedeftir.
Java programcısı, prosedural dil programcısı gibi, kendi veri yapılarını ve algoritmalarını yazmak durumunda degildir; JCF çatısında gereksinim duyacağı her yapı ve her metot onu hazır bekliyor. Klasik veri yapıları derslerinin yerini alması gereken bu konuyu öğrenen programcılar, güvenli bir limana demir atmış olacaklardır.
Kitap, ORACLE Türkiye katkılarıyla hazırlanmıştır.

Liste Fiyatı: 90,00
Yayın Tarihi: 20.10.2011
ISBN: 9789944711654
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 672
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 16.5 x 24 cm

Bu üründen 63 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 63,14
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/java-collections-framework-java-veri-yapilari/262317.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:199372/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner