banner
Fasih Arapça 1 (1Cd + 1Dvd Hediyeli)

Fasih Arapça 1 (1Cd + 1Dvd Hediyeli)

Modern Standart Arapça (MSA), tüm Arap dünyasında kitapların, medya ve resmi iletişimin dilidir. Elinizdeki birinci kitap, bu dili öğrenen yetişkinleri başlangıç seviyesinden alarak öğretmek üzere tasarlanmıştır.

Kahire'de yaşayan ünlü Arapça okutmanı Samia Louis, yılların bilgi birikimiyle, günlük içerikler ve gerçek yaşamla zenginleştirilmiş kullanışlı bir dersler dizisi geliştirmiştir. ACTFL ( American Counsil on the Teaching of Foreign Languages= Amerikan Yabancı Diller Öğretimi Kurumu) tarafından hazırlanmış yönetmeliğe uygun olarak Arapça öğretimi için belirlenen prensiplerin ışığında hazırlanan dersler sayesinde öğrenciler, Arapça'yı ve gramerini en kolay yoldan öğrenme imkanı bulacaklardır.

Birinci kitap, 10 üniteden müteşekkül olup, selamlama, tanışma, insanlar ve adları, sayılar, tarih, telefon vs. Numaraları, yönler ve adresler gibi konuları içermektedir. Ünite sonlarındaki alıştırmalar, dinleme, okuma, yazma ve telaffuz becerilerini bir arada kazandırmayı hedeflemiştir.

Kitabın beraberinde verilen Cd, dinleme etkinlikleri, diyaloglar ve telaffuz pratiklerini içeren dinleme materyali; DVD ise, öğrencilere Arap harflerini yazmayı öğreten görsel sunumlar içermektedir.

Liste Fiyatı: 50,00
Yayın Tarihi: 01.10.2010
ISBN: 9789759016920
Dil: ARAPÇA,TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 322
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 17 x 24 cm
Diğer Özellik: Cd Hediyeli

Bu üründen 7 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/fasih-arapca-1-1cd-1dvd-hediyeli/262380.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:201878/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner