banner
Tasavvufta Allah ve İnsan

Tasavvufta Allah ve İnsan

İnsanlar, Allah’ın bir ailesidir ve Allah’ın en sevgili kulu da Allah, ailesini en çok sevendir.

Bu naçiz eserimizle bütün dileğimiz Allah’ın en büyük mucizesi olan insanlardan bazılarının hayatlarında Tanrılarını tanıma ve ona ibadetlerinde bazı kusurlarda bulunsalar dahi Kur’an’ın hemen her sahifesinde ‘’Ben affediciyim ve merhamet sahibiyim.’’ Sözlerini daima düşünerek hiçbir zaman ümitsizliğe düşmemelerini, yine bir kısım insanların da Tanrısının hoşuna gitmeyen hallerde bulunarak bazı kusurlar işlediklerini kabul edip kötü hallerini tekrarlamamak şartıyla yine Allah’ın iyi bir kulu olabileceklerini, yeter ki temiz bir kalbe sahip olmaları gerektiğini bildirmek istedik.

İnsanlara bu iyi huyları temin eden ve onu Allah’ın ve toplumun istediği gerçek bir insan yapan ‘’tasavvuf’’ yoludur; zira bu yol, Allah yoludur. Tasavvuf ehlinin azaldığı yerde taassup kuvvetlenir ve bir sam rüzgarı gibi ortalıkta eser, çevreyi karamsar bir hava sarar, hatta kardeş kardeşi tanımaz hale getirir.
Bütün başarı Allah’tan, şükür ve tazim ancak Allah’adır.

Liste Fiyatı: 7,50
Yayın Tarihi: 12.12.2011
ISBN: 9786054042456
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 93
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 90 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/tasavvufta-allah-ve-insan/265560.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:18122/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner