banner
Kısa İdare Hukuku

Kısa İdare Hukuku

Kısa İdare Hukuku başlığını taşıyan bu kitap, aynı Yayınevinde çıkmış bulunan İdare Hukuku Giriş (Bursa, Ekin, 25. Baskı, 2019, büyük boy, 444 s.) isimli kitabımızın kısaltılmış hâlidir. İdare Hukuku Giriş isimli kitabımız, iktisadî ve idarî bilimler fakültelerinin bazı bölümlerinde ve bazı meslek yüksek okullarında tek dönem olarak okutulan idare hukuku dersleri için fazla hacimli bulunmaya başlandı. Biz de İdare Hukukuna Giriş isimli kitabımızın hacmini hafifletme yoluna gittik. Böylece ortaya elinizde tuttuğunuz Kısa İdare Hukuku başlıklı bu kitap ortaya çıktı.
Elinizde tuttuğunuz bu kitap, bu kitabın başında bulunan “Sunuş” yazısında açıklanan “öğrenci dostu kitap” anlayışıyla hazırlanmıştır. Bu anlayış çerçevesinde, bu kitabın, hacim olarak ince, içerik olarak da kolay anlaşılır olması için özel çaba sarf edilmiştir. Dolayısıyla bu kitapta konuların ayrıntılarına girilmemiştir. Bununla birlikte kitap, idare hukukunun bütün konularını kapsamaktadır.
Bu kitap, yukarıda da belirtildiği gibi idare hukuku dersini tek dönemde alan öğrenciler içindir. İdare hukuku dersini iki dönem boyunca alan öğrencilerin ve keza özellikle hukuk fakültesi öğrencilerinin bu kısa kitaptan idare hukuku çalışarak kendilerini kandırmamaları gerekir. Bu öğrencilerin İdare Hukuku Dersleri başlıklı kitabımızdan ders çalışmaları önerilir.

Liste Fiyatı: 75,00
Yayın Tarihi: 26.08.2019
ISBN: 9786053277033
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 288
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 806 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kisa-idare-hukuku/265705.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:9592839/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner