banner
Üzgünüz Çok Geç Kaldınız

Üzgünüz Çok Geç Kaldınız

Bugünü çözmek için tarihe ihtiyacımız var. Tarihi bilmek içinde günü anlamaya. Bunlar oldu mu? Evet veya hayırdan önce şunu söyleyelim. En azından korkunç bir kabus ya da şakayla karışık bir Sadri Alışık filmi değil. Vatan edindiğimiz coğrafyanın insanı zihinsel bir devrime ihtiyaç duyuyor.

İnsanoğlunun kendisini etkileyen olayları anlamaya çalışması, yorumlaması son derece doğal bir süreç. Ancak öyle resimler vardır ki, yorumlamaya direnç gösteriler ve bu yapılarıyla insanoğlunu arkasında yatan anlamı aramaya daha da teşvik ederler. Son derece normal, anlaşılır olan bu süreç bir noktada yolundan sapmaya başlar. Ya her şeyi çok bilimsel bir retoriğe oturtma gayreti ile insanları inanç dünyalarından arındırıp çok masumane ve safiyane çalışmalar yapıldığına inandırırsınız. Bu bir açmazdır. Ya da diğer düşünüş biçimi ile de bir süre sonra kişi her olayın ardında gizli güçler aramaya başlayabilir.

Liste Fiyatı: 120,00
Yayın Tarihi: 01.10.2011
ISBN: 9786058741003
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 470
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 5 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 86,40
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/uzgunuz-cok-gec-kaldiniz/266215.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:18405/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner