banner
Hep Aşk Vardı

Hep Aşk Vardı

Eşinin beklenmedik ölümüyle büyük sarsıntı yaşayan, hayata kızgın ve kırgın bir adam Yıllarca aynı adamı sevmekten hiç vazgeçmemiş bir kadın Ve bu iki insanın trajik bir kazayla yollarının kesişmesinin büyüleyici hikâyesi...

Marcie ile Chase mutluluğun artık kapılarını çalmayacağından emindir. Trafik kazasında eşi ile doğmamış çocuğunu kaybeden Chasein hayata umutla tutunabilmesi için hiçbir nedeni kalmamıştır. Kaza sırasında arabayı kullanan ve kendisini bu korkunç olayın sorumlusu olarak gören Marcie ise, çocukluğundan beri âşık olduğu ve hiçbir zaman karşılık alamadığı bu adamı trajedinin acı gölgesinden kurtarmak ve yeniden hayata döndürmek için her zorluğun üstesinden gelmeye hazırdır.

Çok satan yazarlar listesinin vazgeçilmez ismi Sandra Brownun bu kitabında, umutsuzluğun bir araya getirdiği iki insanın hayata yeniden sarılmalarına neden olan muhteşem aşklarına şahit olacaksınız.

Sandra Brown, birinci sınıf bir yazar olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.
Associated Press

Sandra Brownun güçlü kaleminden harika bir kitap daha! Yazar, yarattığı karakterleri ölümsüzleştirmeye kararlı gibi görünüyor.
Publishers Weekly

Sandra Brown yine mükemmel bir iş çıkararak, merak uyandıran karakterlerin aşk ve gerilim yüklü hayatlarını çarpıcı bir dille kaleme almayı başarmış.
Romantic Times

En az önceki kitaplarındaki kadar mükemmel ve etkileyici bir roman. Brown sizi kesinlikle hayal kırıklığına uğratmayacak.
Booklist

Liste Fiyatı: 18,52
Çevirmen: Nilgün Birgül
Yayın Tarihi: 01.03.2012
ISBN: 9786055420826
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 320
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 213 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/hep-ask-vardi/269796.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:298193/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner