banner
Kolay Biyokimya & Sağlık Bilimleri İçin Temel Rehber

Kolay Biyokimya Sağlık Bilimleri İçin Temel Rehber

Kısa dönemlik bir biyokimya dersi almak üzere veya sağlık alanında bir lisans öğrencisiyseniz ve çok az kimya geçmişiniz var ise biyokimyayı çok zor buluyorsunuz veya çok uzun süre önce görmüş olduğunuzdan tümünü unuttuğunuzdan kaygılıysanız, bu kitap tam size göre.

30 yılı aşkın süredir hemşirelerden kimya mühendislerine kadar farklı öğrenci kitlelerine biyokimya dersi vermiş olan Profesör Paul Engel, çalışmalarınız esnasında karşılaşacağınız sorunların nasıl üstesinden gelineceğini bilmektedir. Bu kitap, moleküller, bağlar, iyonlar, vb. konusunda endişesi olanlar için de uygun olan yerlerde yeterli kimya desteğini sağlayacaktır. Erişilebilir, okuması eğlenceli ve kalp hastalığından kansere ve kan pıhtılaşmasından antibiyotiklere kadar zengin klinik örneklerle dolu bu kullanışlı ders kitabı biyokimyanın nasıl klinik uygulama ve günlük yaşamın temeli olduğunu gözler önüne serecektir. İlaçlar, beslenme, hastalık, DNA-tümü biyokimyada birleşir..

Liste Fiyatı: 199,80
Çevirmen: Aysel Özpınar
Yayın Tarihi: 01.01.2012
ISBN: 9786054499113
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 331
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 16.5 x 24 cm

Bu üründen 38 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kolay-biyokimya-saglik-bilimleri-icin-temel-rehber/270398.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:208910/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner