banner
Sherlock Holmes - Mazarin Elması

Sherlock Holmes - Mazarin Elması

Sör Arthur Conan Doyle’un 56 uzun öykülük Sherlock Holmes serisinin Türkçeye en az çevrilen 12 öyküsü uzun bir aradan sonra yeniden Türkçede!

Sherlock Holmes gelmiş geçmiş en tanınmış edebiyat kahramanlarından biridir, muhakeme yeteneği sayesinde birçok esrarengiz olayı aydınlatmış, kıvrak zekâsı ile her nesilden insanı etkilemeyi başarmış ve polisiyeyi her zaman çok sevilen bir edebi tür olarak yaşatmıştır. 1887 yılındaki ilk basımlarından bu yana, serüvenler tazeliklerini ve insanı hayrete düşüren merak unsurlarını yeniden ve yeniden hissettirmektedirler.

Bu kitaptaki serüvenler sizleri kâh Latin Amerika’ya, Hindistan’a, Avrupa’ya sürükleyecek, kâh at yarışlarına götürecek ve aslanların, vampirlerin peşlerine düşürecek! Kısacası Sherlock Holmes’ün inanılmaz muhakeme becerisine birbirinden çok farklı ortamlarda ve çok gizemli vakalarda bir kez daha tanık olacağız. Üstelik Sherlock Holmes’ü emeklilik yıllarında da vakaları aydınlatırken göreceğiz!

Liste Fiyatı: 13,89
Çevirmen: Gökhan Doğru
Yayın Tarihi: 01.12.2012
ISBN: 9786054503537
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 320
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 38 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/sherlock-holmes-mazarin-elmasi/273418.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:19546/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner