banner
Profilaktik Masajla Mucizevi Tedaviler & Pratik Uygulamalı

Profilaktik Masajla Mucizevi Tedaviler Pratik Uygulamalı

Fizyoterapist, igleroterapist, bioenerji uzmanı ve ekstrasens Elmas Maranki ve stratejik araştırmalar uzmanı Prof. Dr. Ahmet Maranki çiftinin 2005'te yazdığı "Yaşam Enerjisi" isimli kitapla başlayan süreç; sağlıklı beslenme ve düzenli yaşam konusunda, toplumsal bir bilinçlenme hareketine dönüştü. Son 5 yıl süre zarfında binlerce kilometre yol kat etmiş, yurt içinde ve yurt dışında 1000’e yakın görüntülü konferans veren Maranki çifti, 250 bini aşkın kişiye doğrudan, milyonlarcasına da TV ve radyo aracılığıyla sağlıklı yaşama ve yaşam enerjisini artırmanın yollarını anlattı.

Maranki çifti, "Masajla Mucizevî Tedaviler" isimli bu kitapla "Yaşam Enerjisi" serisine yeni bir kaynak kazandırdı. Kitapta ele alınan konular: İnsandaki enerji merkezleri, günümüzdeki hastalıkların sebepleri ve bunların ortadan kaldırılmasında kullanılan metotlar, el-yüz-ayak-kulak ve diğer organlardan profilaktik masajla pratik tedaviler ile yaşam enerjimizi etkileyen diğer sebepler ve çözüm yolları olmak üzere, temelde 3 başlık altında toplanabilir. Bunlardan başka; ruhlardan renklere, astrolojiden bitkilere, enerji alanları ve noktalardan Kur'an'daki kozmik şifrelere kadar pek çok konu yanında; görülmeyen yaratıklarla mucizevi tedaviler ve dua formülleriyle okuyucuya yeni bir düşünce ufku kazandırarak, onun "Yaşam Enerjisi" artırılmaya çalışılmaktadır.
Hiçbir yerde olmayan ve yayınlanmayan görüntüleriyle, "Kozmik Beden Temizliği" adı altında Arınma-Detoks-Lavman olarak ülkemizde tanıtılan ve Doğu ile Batı'da pek çok insan tarafından uygulama alanı bularak sağlıklı bir yaşama geçişi sağlayacak metoda da ilk defa kitabımızda geniş yer verilmiştir.

Ürün Alternatifleri:


Liste Fiyatı: 20,37
Yayın Tarihi: 16.05.2012
ISBN: 9789758821266
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 336
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 15 x 21.5 cm

Bu üründen 120 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/profilaktik-masajla-mucizevi-tedaviler-pratik-uygulamali/275720.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:19738/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner