banner
Gizli Örgütler ve Tarikatlar

Gizli Örgütler ve Tarikatlar

Gizli örgütler çoğu zaman kendilerini ‘ıslah ediciler’ diye insanlığa sunmuşlar, bir takım çağdaş kavramların arkasına gizlenerek insanlığı ifsat etmeyi sürdürmüşlerdir. Fakat bu eser, onları paçasından yakalayıp insanların gözünün önüne seriyor.

Araştırmacı Gazeteci Yazar Mehmet Ali Bulut

Araştırmacı, genç kalemşör Kurşad Berkan kardeşimi bu mücahidane, fikir Alpliği içerikli çalışmasından dolayı tebrik ediyor; daha nice uyanma ve uyandırma projesi içinde hayrı hizmeti bol çalışmalara imza atmasını Cenab-ı Mevla’dan diliyorum. Bu kitap hayatımızı etkileyen küresel örgütler hakkında net bir fikir sahibi olmamızı sağlyacak ve büyük bir boşluğu dolduracaktır. Mutlaka okunmalı diye düşünüyorum.

Araştırmacı Yazar Hakan Yılmaz Çebi

Bazı gizli toplumların kökeninin Mısırlılar ve Süleyman tapınağına kadar uzandığı başarılı araştırmacı Kursad Berkan tarafından ortaya konuyor. Berkkan’ın Gizli Örgütler ve Tarikatlar isimli bu eseri size rehberlik edecek. Bu kitap sarsıcı bilgilerle dolu ve gerçeğin aynası gibidir.

Komplo ve Gizli Örgütler Uzmanı Brad ve Sherry Steiger

Ürün Alternatifleri:


Liste Fiyatı: 27,31
Yayın Tarihi: 12.07.2012
ISBN: 9786055642419
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 732
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 100 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/gizli-orgutler-ve-tarikatlar/278408.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:64076/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner