banner
Hasan el-Benna'nın Siyasi Düşüncesi

Hasan el-Benna'nın Siyasi Düşüncesi

İslam’ın hayattan silinmeye çalışıldığı ve Müslümanların tam bir bozgun içerisinde olduğu bir dönemde Hasan el-Benna, kurduğu cemiyet ile başta Mısır olmak üzere tüm bölge halklarına yeni bir umut aşılamıştır.

“İslam din ve devlettir. Yönetim İslam’ın bir parçasıdır. İslam, dengeli bir biçimde hayatın bütün alanlarını düzenlemek için geldiği gibi dünya ve ahiret işlerini de birleştirir.”diyen el-Benna’ın açtığı çığır ödenen ağır bedellere rağmen halklara umut ve direnç sağlamaya devam etmiştir.

Şüphesiz ki Müslüman Kardeşler’in kurucucusu Hasan el-Benna açtığı çığır ile milyonlarca kişiyi etkilemiş ve etkilemeye devam etmektedir.

İbrahim el Beyyumi Ganim bu çalışması ile Mısır İsmailiye de başlayan ve bugün tüm Dünya da manşetlerde olan ve hakkında binlerce makale, kitap yazılan Müslüman Kardeşler’in kurucusu Hasan el Benna’ın siyasi düşüncesini tüm boyutları ile gün yüzüne çıkarmaya çalışmıştır.

Bu çalışma, el-Benna’ın beslenme kaynakları, fikri öncülerinin yanı sıra güncel sorunlara dair yaklaşımları hakkında da önemli analizler içermektedir.

Liste Fiyatı: 340,00
Yayın Tarihi: 01.07.2012
ISBN: 9789758507894
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 520
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13 x 22.5 cm

Bu üründen 83 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 234,60
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/hasan-elbennanin-siyasi-dusuncesi/280595.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11575361/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner