banner
Profesyonel TV Haberciliği

Profesyonel TV Haberciliği

Kimi, bilir de konuşur üzerine; kimi de bilmez ama yine de konuşur. Amme işidir çünkü; herkes görür, gördüğünü de bilir adeta. Ama ne yazık ki kazın ayağı öyle değildir. Bu çalışmanın özü, kazın ayağını elimizin erdiği, dilimizin döndüğü kadar anlatma çabasıdır. Görünen köye kılavuzluk etmeye kalkışmaktır. Hal böyle olunca birçok tepkiyi, eleştiriyi de peşinen kabul etmek gerekecektir.

Bu kitapta; bir televizyon haberinin alandan yayına taşınana kadar; geçtiği tüm aşamalarda tespit edilebilen 100'den fazla ölçüt üzerinden bir değerlendirme yapılmıştır. Televizyon haberlerinin içerik ve teknik açıdan hangi aşama ve süreçlerden geçtiği anlaşılabilir örneklerle gösterilmiştir. İşte bu ölçütler üzerinden hareket edilerek, televizyon haberinin nasıl ortaya çıktığı ve çıkması gerektiği -özellikle de genç iletişimcilere- örnekleri ile gösterilmiş, kısmen bir yol haritası oluşturulmuştur. Bu nedenle "Kuramdan Uygulamaya Profesyonel TV Haberciliği" adlı bu eser; televizyon haberciliği alanında hem ders kitabı hem de kaynak kitap olarak bilimsel ve sektörel katkı sağlayacaktır.

Liste Fiyatı: 24,00
Yayın Tarihi: 31.10.2014
ISBN: 9786051332864
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 300
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21.5 cm

Bu üründen 36 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/profesyonel-tv-haberciligi/281112.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:48934/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner