banner
Atatürk'ün Saklanan Şeceresi

Atatürk'ün Saklanan Şeceresi

Ülkemizde Mustafa Kemal Atatürk’ün biyografisi hakkında yapılan araştırmalara ba-kıldığında, halâ onun soyu ve ailesi hakkında sağlıklı, doyurucu bir bilginin olmadığı görülmektedir. Özellikle “şeceresi” konusu daima ihmal edilmiştir.

Bu araştırmada mevcut bilgi ve belgel-re ilaveten Genelkurmay Başkanlığı ATASE Arşivi’nde bulunan ve ilk defa bu eserde kullanılan bir şecerenin de yardımıyla Atatürk’ün hem “baba” hem de “anne” şeceresi isim isim ortaya çıkarılmıştır.

Akademik çalışmalarının büyük bir bö-lümü Atatürk’ün biyografisi hakkında olan Dr. Ali GÜLER’in yaklaşık yirmi yıllık bir çalışma sonucunda hazırladığı “ATATÜRK’ÜN SAKLANAN ŞECERESİ” isimli eserin, Atatürk’ün biyografisindeki önemli bir boşluğu dolduracağı düşünülmektedir. Eserin, en azından bundan sonra bu konuda yapılacak çalışmalara temel teşkil etmesi temenni edilmektedir.

Liste Fiyatı: 123,00
Yayın Tarihi: 03.11.2012
ISBN: 9786054556205
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 120
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 91 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/ataturkun-saklanan-seceresi/284707.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:48950/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner