banner
Ammar b. Yasir Hak Yolun Nişanesi

Ammar b. Yasir Hak Yolun Nişanesi

Tarih, sözü eğer dosdoğru dinlenir ve kaydedilirse, verdiği derslere bakarak güzellikler ve çirkinliklerin, yapılması gerekenler ve yapılmaması gerekenlerin, doğrular ve eğrilerin kendisinden öğrenilebileceği bir öğretmendir ve ancak geçmiştekilerin başına gelenler ölçü alınırsa gelecek öngörülebilir ve kurulabilir.

Elinizdeki çalışma, İslam tarihinin aydınlık simalarından Ammâr b. Yâsir hakkında tarihsel-analitik bir incelemedir. Bu kişi, her ne kadar Rasul-i Ekrem (sallallahu aleyhi ve alihi) ve Ali b. Ebi Talib (aleyhisselam) gibi hidayetin büyük önderlerinin takipçilerine hizmet vermişse de hak mektebi izlemede hidayet ve ıslah yolunun öncülerinden sayılmayı hak edecek ölçüde liyakat örneği sergilemiş; hak ve batılı, fazilet ve rezilliği, değeri baştacı etme ve dünyaya düşkünlüğü ayırt etmede kriter olarak tanınmıştır.

Liste Fiyatı: 50,00
Yayın Tarihi: 15.01.2013
ISBN: 9786056323867
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 159
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 12 x 19.5 cm

Bu üründen 40 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/ammar-b-yasir-hak-yolun-nisanesi/290239.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:86656/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner