banner
Sende Kendimi Buldum

Sende Kendimi Buldum

Sakın korkma!

Zifiri bir karanlığa açtım gözlerimi. Gideon, yatağı hafifçe çökerterek yanıma oturdu ve üzerime eğilip aramızdaki battaniyenin üstünden kollarıyla sardı bedenimi. Parmaklarımı göğsüne dokundurunca çıplak tenini hissettim. İnledi ve dudaklarını dudaklarımdan ayırmadan bana doğru eğilerek ayağa kalktı; aramızdaki battaniyeleri çekip attı.

Crossfire serisinin ilk kitabı Sana Soyundum’la başlayan Gideon ile Eva’nın tutkulu aşkı hiç hız kesmeden sürerken araya eski sevgililerin girmesi, her ikisinin de şiddet dolu geçmişinden karanlık yüzler bu ilişkiyi bambaşka boyutlara taşıyor.

Bakalım, namı diğer Bay Tehlikeli ve Gizemli’nin bir türlü dile getiremediği korkunç sır aydınlanacak mı? Eva’nın farkında olmadığı büyük tehlike ne? Sende Kendimi Buldum’da, Crossfire serisinin heyecan dozu daha da yükseliyor.

“Romantik edebiyatta Day’in çok az rakibi var.”
Booklist

Liste Fiyatı: 26,85
Çevirmen: Ayşe Kaya
Yayın Tarihi: 20.03.2013
ISBN: 9786050913835
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 352
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.6 x 21 cm

Bu üründen 1.609 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/sende-kendimi-buldum/296752.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:73472/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner