banner
Her Yönüyle Gıda

Her Yönüyle Gıda

Kitap yayıncılığı konusunda uzmanlaşan Sidas Yayıncılık şimdi de editörlüklerini Gazi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fügen Durlu Özkaya, Sakarya Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serap Coşansu ve Ankara Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kamuran Ayhan'ın yaptığı “Her Yönüyle Gıda” kitabını yayınladı.

Üniversitelerin Gıda Mühendisliği bölümleri ve gıda firmaları için başucu kitabı niteliğindeki bu yayında; Et Teknolojisi, Süt Ve Süt Ürünleri, Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi, Yağ Teknolojisi, Tahıl ve Tahıl Ürünleri Teknolojisi, Fermantasyon Teknolojisi, Gıdalarda Bozulma,Tarladan Sofraya Gıda Güvenliği, İşlemeye Hazır Ürünler, Türk Gıda Mevzuatı Ve Denetimi, Gıdalarda Duyusal Analiz gibi konular uzmanlarca etraflıca anlatılıyor.

Liste Fiyatı: 350,00
Yayın Tarihi: 08.04.2013
ISBN: 9786055267063
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 452
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı

Bu üründen 235 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/her-yonuyle-gida/299724.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:299069/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner