banner
Karanlığın Rengi Beyaz

Karanlığın Rengi Beyaz

Bu kitap, çocukluklarından itibaren görme yetilerinden yoksun olan iki kardeşin yılmadan sürdürdükleri mücadelenin öyküsüdür. Karanlığın rengi beyaz, gözlerinin görmemesine karşın yaşama sıkı sıkı sarılan ve aldıkları eğitim sayesinde hayatı hem kendileri, hem çevreleri için anlamlı kılmaya çalışan ikiz kardeşlerin gerçek hikayesi. Orta okul sıralarında gözleri tamamen göremez hale gelen kardeşler liseyi bitirdikten sonra aldıkları rehabilitasyon eğitimi sayesinde adeta yeniden doğmuş gibi oldular. Hukuk fakültesini birincilik ve ikincilikle bitirdikten sonra, master ve doktoralarını yapan ve aynı zamanda Devlet Konservatuvarı yarı zamanlı şan bölümünü bitiren ikizler kendikendilerine İngilizce öğrendiler. Asıl meslekleri olan avukatlığın yanı sıra, müzisyen, öğretmen ve yazar oldular. Çalışmayı kendileri için yaşam biçimi kabul ettiler. 24 saat onlara yetmiyor.
Yaklaşık birbuçuk yılda hazırladıkları yaşam öykülerini içeren kitapla topluma ve özellikle engelli çocuğu bulunan ailelere mesajlar veriyorlar.
Kitap yaşanmış olaylar, ilginç anılar ve hayata bir başka pencereden bakan görüşleri içeriyor. Zerrin Özalp Öztarhan'ın editörlüğünde akıcılık kazanan metnin okurlar için farklı bir okuma serüveni olacağı kesin.

Liste Fiyatı: 12,96
Yayın Tarihi: 01.05.2011
ISBN: 9789758904037
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 208
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 111 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/karanligin-rengi-beyaz/302090.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:129327/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner