banner
Åžimdi AÅŸk Ebediyyen DeÄŸiÅŸir

Åžimdi AÅŸk Ebediyyen DeÄŸiÅŸir

Hayriye Ünal’ın beşinci şiir kitabı Şimdi Aşk Ebediyyen Değişir, tırmandıkça dibe yol aldığını bilen bir şairin hayatta kalma savaşı.

Bu şiirler, hayatta kalmanın her zaman marifet olmayabileceğinin farkında olsa da, üstüne yığılı ağır metalleri kimi zaman yavaş yavaş kimi zaman can havliyle kaldırıp yaşamaya devam eden birinin şiirleri.

Bu kitap, tatlı hayat'ın orta yerinde ölümle çırılçıplak karşılaşmış birinin ürpertilerini içermiyor sadece, kabulün ve reddin, çağrılmanın ve kovulmanın en kuvvetlisini de talep ediyor.

Kuşkuyla başlamıştı şiire Hayriye Ünal, bugünse yeni ve yabancı bir lirizme davet ediyor okurunu. Böylece şair; kanlı, imkânsız, insanın ölümlülüğü ile yaralanmış bir aşkın eşsiz uçlarını yoklamakla lirizme saygınlığını iade ediyor.

Çağrı cihazına bırakılmış sesin yerine hiç ulaşmadığı, inşa edilen her şeyin yıkıldığı bir dünyada yaşayan şair, ihaneti tanımaya çalışırken dünya birdenbire uzağa çekilir ve susar. Konuşan sadece şiirdir artık. Bu yüzden Ünal’ın şiirine girmek, savaştan sonra yakılmış yıkılmış bir kente girmek de demektir… Bu şiirle yakınlaştıkça, kentin intikam saatine hazırlandığını da duyacaksınız.

Dünya sizi unutmuşken, hiç tanımadığınız bir insanın dostunuz olabileceğini hatırlatan, odanızda, tam da en dipteyken size eşlik edecek Şimdi Aşk Ebediyyen Değişir’i okura sunuyoruz.

Liste Fiyatı: 13,89
Yayın Tarihi: 03.05.2013
ISBN: 9786054518449
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 112
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 33 adet satın alınmıştır.


Ä°lgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/simdi-ask-ebediyyen-degisir/303112.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:299370/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner