banner
Bulutla Gelen

Bulutla Gelen

Bulut Tanrıça Nephele’yi, kocası olacak Tanrı, çok geziyor diye boşar ve evliliği bitirir. Yani Mitoloji, yani fantastik dünya böyle zengin, böyle yaratıcı düşüncelerle dolu bir dünyadır.
Fantastik roman, yani sözlük anlamıyla fantastik, “gerçekte var olmayan, hayal ürünü, hayali” demektir ve gerçek dünyada yaşanamayacak olayları konu eden sanat eserlerine de fantastik eserler denir.
Ama bu, eserlerin saçma ve okunamaz olduğu anlamına gelmez, aksine insanın içindeki yaratıcı güce, yaratıcı dünyaya seslenen akıllı kitaplardır bunlar. Örneğin Stephen King, otoyol yapmak uğruna doğanın katledilmesine karşı çıkmak adına, canlanan araçların insanlara saldırmasını anlatır bu öyküsünde.
Yine trajedileriyle tanıdığımız Shakespeare hayal gücünü pek çok eserinde sınırsızca kullanmıştır. “Bir Yaz Gecesi Rüyası” adlı eserinde Periler Kralı ile Kraliçenin birbirlerine oynadığı oyunları anlatır okurlarına. Nobel ödüllü bir yazar olan Jean Paul Sartre, “İş İşten Geçti” isimli romanında, öldükten sonra tanışan ve aşık olan bir çiftin ikinci bir şans için dünyaya gönderilmelerini takip eden olayları öyküler. Kafka, “Değişim” adlı eserinde, uyandığında kendisini dev bir böceğe dönüş-müş olarak Gregor Samsa’yla tanıştırır bizleri.
Ferzan Çelik de “Bulutla Gelen” kitabıyla bizi bu dünyaya davet eder.
İyi ki davet eder ve bu Bulutla yolculuğumuz başlar…
İyi, keyifli bir yolculuk bizleri bekliyor…
Yazarın ilk kitabı olmasına rağmen, Ferzan bizi bu yolculuğa çıkarma fantazyasına sahip, kendisini kutluyoruz.

Liste Fiyatı: 30,00
Yayın Tarihi: 01.06.2013
ISBN: 9786054254910
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 128
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 28 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 18,98
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/bulutla-gelen/312832.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:81986/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner