banner
İnsan Hakları Demokrasi ve Vatandaşlık Eğitimi (Editör: İsmail Acun-Bülent Tarman-Erkan Dinç)

İnsan Hakları Demokrasi ve Vatandaşlık Eğitimi (Editör: İsmail Acun-Bülent Tarman-Erkan Dinç)

Bu kitap 110K556 numaralı TÜBİTAK 1001 araştırma projesinin bir ürünü olarak oluşturulmuş olan aynı adlı dijital eserden oluşturulmuştur. Bu kitabın diğer “Vatandaşlık Bilgisi” ve “İnsan Hakları ve Demokrasi” gibi adlara sahip kitaplardan çeşitli farkları bulunmaktadır. Birincisi zengin metin türündeki bu kitap basılı diğer kitapların aksine lineer bir yapıya sahip değildir. Yazarlar, İnterneti işe koşmak yoluyla metin içinde okuyucuyu başka metinlere, sabit ve hareketli resimlere ve kaynak kişi ve kuruluşlara yönlendirmektedirler. Böylede çok boyutlu ve değişik öğrenme ortam ve kanallarına hitap edecek bir yapıdadır.

Bu kitabın diğer bir farkı ise tematik bir yapıya sahip olmasıdır. Teorik çerçevesi Türkiye ve Dünya'daki Vatandaşlık, İnsan Hakları ve Demokrasi eğitimi alanındaki yeni eğilimler ve araştırmalar göz önünde bulundurularak oluşturulmuştur.

Bu kitabın başka bir önemli özelliği ise bu temalara bilişim teknolojilerini entegre eden etkinliklere ve WebQuestlere sahip olmasıdır. Temalar (veya kitap bölümleri) kaynak olarak kullanılacak şekilde tasarlanmış olup esas olarak bilişim teknolojileri destekli etkin bir İnsan Hakları, Demokrasi ve Vatandaşlık eğitiminin etkinlikler ve WebQuestler yoluyla gerçekleştirilmesi öngörülmektedir.

Bu kitapla Türkiye'de İnsan Hakları, Demokrasi ve Vatandaşlık eğitimine yeni bir yaklaşımla katkı sağlamak amaçlanmaktadır.

Liste Fiyatı: 18,52
Yayın Tarihi: 01.10.2014
ISBN: 9786053644842
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 192
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 16 x 23.5 cm

Bu üründen 32 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/insan-haklari-demokrasi-ve-vatandaslik-egitimi-editor-ismail-acunbulent-tarmanerkan-dinc/312980.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:161716/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner