banner
Kayıp İncil Barnabas (Tam Metin)

Kayıp İncil Barnabas (Tam Metin)

…İsa Cevapladı: “…Ayağı üstüne kalkan Adem, havada güneş gibi parlayan bir yazı gördü: “Allah'tan başka ilâh yoktur ve Muhammed Allah'ın Rasulû'dür.” Bunun üzerine Adem ağzını açarak, dedi: “Şükür sana ey Allahım Rabb, bana hayat nimeti verdin; fakat (senden) bana söylemeni diliyorum: Bu, ‘Muhammed Allah'ın elçisidir’ sözlerinin mesajı ne anlama geliyor? Benden önce (yaratılmış) başka insanlar mı vardı?”
“Bundan sonra Allah dedi: ‘Tabii, ey kulum Adem. Sana diyorum ki: ilk yarattığım insan sensin. Ve senin görmüş olduğun, yıllar sonra dünyaya gelecek, benim resulüm olacak ve her şeyi kendisi için yarattığım oğlundur. Geldiği zaman dünyaya ışık verecektir; ruhu, ben herhangi bir şey yaratmadan altmışbin yıl önce semavî bir nur içine konmuştur.’”
(Barnabas İncili / 39. Bölüm)
“O, bütün peygamberlerinkinden daha açık bir gerçekle gelecek ve dünyayı yanlış yere kullananı azarlayacaktır. … benim de (Hz.İsa’nın) başkaları gibi bir insan olduğumu itiraf edeceği zaman, bakın, size söylüyorum ki, Allah'ın Elçisi gelmiş olacaktır.”
(Barnabas İncili / 72. Bölüm)
"Meryem oğlu İsa da: 'Ey İsrailoğulları! ben size Allah'ın elçisiyim. benden önce gelen Tevrat'ı doğrulayıcı ve benden sonra gelecek Ahmed adında bir peygamberi müjdeleyici olarak (geldim).' demişti. Fakat onlara apaçık delillerle gelince 'Bu, apaçık bir büyüdür.' dediler."
(Kur’an-ı Kerim / Saff Suresi 6. Ayet 61/6)

Liste Fiyatı: 6,44
Yayın Tarihi: 15.08.2013
ISBN: 9786054125937
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 240
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 196 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kayip-incil-barnabas-tam-metin/314041.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:158173/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner