banner
Başarı Kılavuzu

Başarı Kılavuzu

Nasıl çalışılması gerektiğini öğrenmek insanın kendine verebileceği en önemli hediyedir. Başarı metotlu çalışmaya bağlıdır. Gerek özel gerekse iş hayatımızda çoğumuz düşünmeden harcayacağımız zamanı ve enerjiyi hesap etmeden işlerimizi sıraya ve düzene koymadan bir çaba içine giriyoruz. Bu sebeple çalışmalarımız verimsiz hale geliyor. İnsanlar ve ülkeler arasındaki ilerilik ve gerilik akıl ve anlayış bakımından farklı olmaktan çok metotlu ve akılcı çalışıp çalışmamaktan ileri gelmektedir.

Hiçbirimiz diğerimizden daha a az zeki veya daha az çalışkan değiliz. Zekamızı metotlu ve akılcı bir şekilde kullanırsak zaman ve enerji kaybını ortadan kaldırmış oluruz. Böylece istediğimiz başarıyı yakalarız.

Elinizdeki bu kitap sınavlara hazırlanırken yolunuzu aydınlatan bir fener vazifesi görecektir. Bu sayede sınavlara daha verimli çalışacaksınız. Belirlediğiniz hedefe doğru daha emin bir şekilde yürüyeceksiniz. Hayallerinizle gerçekler arasındaki boşlukları dolduracaksınız.

Liste Fiyatı: 6,94
Yayın Tarihi: 01.01.2012
ISBN: 9786051123851
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 200
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 14 x 20 cm

Bu üründen 12 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/basari-kilavuzu/318526.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:82583/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner