banner
Thinkmaps Geometri / Üçgenler

Thinkmaps Geometri / Üçgenler

THINKMAPS EĞİTİM SİSTEMİ NEDİR?

Bir 100 metre koşucusu hayal edin. Sağ eliyle sağ bacağını tutuyor ve bu şekilde koşmaya çalışıyor. Ne kadar başarılı olabilir? İşte bizler de beynimizin sadece bir lobunu kullandığımızda ancak o koşucu kadar başarılı olabiliriz. Denge çok önemlidir. Sağ ve sol bacak nasıl ki beraber, uyum içinde çalışıyorsa, sağ ve sol beyin de birlikte çalışmalıdır.

Buradan da anlayacağımız gibi beynimizde iki bölüm vardır: Sağ lob ve sol lob. Sol lob alt alta yazılan işlemleri listeleme yöntemini, sıralamaları; sağ lob ise renkleri, şekilleri sever. Sol lob bilgileri alırken diğer yandan silerken, sağ lob bilgileri silmez. Bundan dolayı beynimizin sağ lobundan da yararlanmalıyız.

THINKMAPS GEOMETRİ KİTABI’NI KULLANMA TALİMATI

Bir zihin haritası oluşturulurken saat 13:00 konumundan başlanır ve saat yönünde hareket edilir. Bundan dolayı, konunun başlangıcı saat 13:00 konumudur. Kitaptan çalışırken, haritanın dalları üzerinde verilen bilgilerle dalın ucundaki şekiller beraber kavranmalıdır. Bu şekilde hem sol hem de sağ lobu beraber kullanmış olacaksınız. Haritanın kendisi bile bir görsel şekil olup sağ lobu tetikleyen unsurdur.

Her soru tipinin haritası verilerek öğrencinin çözmesi gereken sorular ödev olarak verildi. Özelliklerin haritaları ayrı ayrı incelendi, konu bitiminde ise tüm özellikler bir tek haritada toplandı. Bu haritanın bir tanesi konunun başına kondu ve bu sayfanın rengi sarıdır. Diğeri ise konunun sonuna kondu; sarı sayfaları öğrencilerimiz keserek yanlarında taşıyıp, soru çözerken yardım almaları içindir. Bu sarı sayfalara bakarak soru çözmemiz konuyu çok iyi kavramamıza yardımcı olacaktır.

Konunun tamamını barındıran haritalarda, dalların altında “8-Doğruda Açı” gibi notlar vardır. Bu konunun ayrıntısının adresini gösterir ve ilgili sayfaya giderek tüm soru tiplerini tarayabilirsiniz.

Liste Fiyatı: 37,04
Yayın Tarihi: 01.01.2013
ISBN: 9786056330551
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 289
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 20 x 28 cm

Bu üründen 10 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/thinkmaps-geometri-ucgenler/320078.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:83089/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner