banner
Merhamet Dilencisi

Merhamet Dilencisi

Gün geldi bir sala bindim. Yelkenlerimi açtım rüzgarlara karşı. Didiştim, durdum onlarla bir zaman öyle. Denizler aştım, ülkeler geçtim. Dolaştım , durdum dünyayı. Her gittiğim yerde isimsiz dostluklar kurdum . Sonraları dilime keşkeler düşürtecek arkadaşlıklar edindim. Zaman geldi büyüttüm içimde onları .Yere göğe sığdıramaz oldum. Zaman geldi onlardan uzak düştüm. Araya farklılıklar, aldanmışlıklar girdi. Dostluklar , arkadaşlıklar öyle gölgelendi, öyle tükendi.
Deniz denilen meçhulün ruhumda bıraktığı tortular mıydı tüm bunlar yoksa uyku ile uyanıklık arasında gel-git’ ler yaşayan beynimin tasarladığı bir dışavurum muydu? Bilemedim. Bir dalgayla hırçınlaşmıştı ruhum o an için. Ne bentler bilecekti, ne durmak. Ömrümden dakikalar, saatler aşırarak geçtiği yerleri böyle viran eyleyecekti sebepsiz, sualsiz birkaç zaman.

Liste Fiyatı: 9,26
Yayın Tarihi: 22.10.2013
ISBN: 9786054611805
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 110
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21.5 cm

Bu üründen 10 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/merhamet-dilencisi/320776.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:162563/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner