banner
Developing Skills for YDS

Developing Skills for YDS

Developing Skills for YDSdaha önceDeveloping Skills for KPDS adıyla yayımlanan ve kullanıcıların beğenisini kazanarak 2012 yılında 2 baskı yapansınava hazırlıkkitabının tümüyle gözden geçirilerek YDS’ye göre yeniden düzenlenmiş biçimidir. Tarafımdan yazılmış olan A Systematic Approach to YDS adlı kitaba paralel bir formatta düzenlenen Developing Skills for YDS test teknik ve stratejilerini öğretmeyi ve test etmeyi hedefleyen bir test ve referans kitabıdır. Kitap örnekler açısından A Systematic Approach to YDS’den tümüyle farklı olup söz konusu kitapta sunulan teknik ve stratejik bilgileri pekiştirmeyi ve böylece YDS için gerekli alt yapı bilgilerini sunmayı ve test etmeyi amaçlamaktadır.

Developing Skills for YDS stratejik bilgileri geliştirmek üzere tüm önemli konularla ilgili notlar ve alıştırmalar içermektedir. YDS sınavının değişik bölümleriyle ilgili notlardan sonra daha fazla alıştırma olanağı sağlamak için tümü eski KPDS sınavlarından seçilmiş testler ve testlerle ilgili açıklamalı notlar kitapta yer almaktadır.

Test çözümünde en çok hata yapılan bölümler arasında gramer bölümüyle ilgili sorular olmaktadır. Bu sorunu azaltmak amacıyla kitaba zamanlar, edilgen çatı, sıfat, ad ve zarf cümlecikleri, bağlaçlar, sıfatlar, zarflar, ad eylemler, fiilimsiler, edatlar ve mastarlarla ilgili çok yararlı ve ayrıntılı notlar eklenerek başta gramer ve okuma bölümü olmak üzere sınavın değişik bölümlerinde karşılaşılan dilbilgisi sorunlarının giderilmesine çalışılmıştır.

YDS sınavının zor bölümleri arasında gösterilen Cloze Test konusunda açıklayıcı notlar ve bir bölümü açıklanmış Cloze Test soruları kullanıcılara bu konuda yeterli alıştırma yapma olanağı vermektedir.

Cümle tamamlama, paragraf tamamlama, eşanlamlı cümle, karşılıklı konuşma, bütünlüğü bozan cümleyi bulma ve okuma sorularına doğru cevap verebilmek için gerekli tüm teknik ve stratejik bilgiler yeterince ayrıntılı olarak kitapta ele alınmıştır. Tüm bu bölümlerle ilgili olarak sunulan testler ve açıklamalar kullanıcıyı daha bilinçli bir seçim yapmak için gerekli pratik bilgilerle donatmaktadır.

Liste Fiyatı: 50,00
Yayın Tarihi: 11.02.2015
ISBN: 9786055270742
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 661
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 16 x 23 cm

Bu üründen 278 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/developing-skills-for-yds/322412.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1009163/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner