banner
Stoner

Stoner

Koton Kitap etiketiyle Türkiye’de ilk kez raflara çıkan Stoner, 1965 yılında ABD’li ünlü yazar John Williamstarafından kaleme alınmış. Amerikalı yazar, profesör ve editör John Williams’ın bu eseri, hiçbir otobiyografik unsur içermemekle birlikte yazarın kendi hayatıyla benzerlikler taşımasıyla biliniyor.Tüm dünyada büyük yankı uyandıran bu roman dünya klasikleri arasında gösteriliyor.
Görünüşte gelecekle ilgili tek seçeneği Ziraat Fakültesini bitirip babasının çiftliğini devralmak olan bir gencin bambaşka yönlere giden hayatının hikâyesi herkese ilham kaynağı olacak. Çatışmalarla dolu bir evliliğe rağmen aşkı bulan ve işini aşkla yapan William Stoner’ın hayatı sizi unutamayacağınız bir yolculuğa çıkarıyor.
Özenle seçtiği kitaplarla son dönemin en dikkat çeken yayınevlerinden Koton Kitap, tüm Avrupa ülkelerinde büyük yankı uyandıran Stoner’ı,Türk okuruna sunmanın heyecanını yaşıyor. Almanya, İtalya, İspanya, İngiltere, Fransa, Hollanda ve İsrail’de satış rekorları kıran ve New York Times’ın“iyi bir romandan daha fazlası. Mükemmel bir roman” olarak tanımladığıStoner, Türkiye’de de okuyucusunun nefesini kesecek.
Koton Kitap, bu eşsiz romanın ardından okuyucuları yepyeni kitaplarla buluşturmak için arayışlarına aralık vermeden devam ediyor.

Liste Fiyatı: 18,43
Çevirmen: Özlem Güçlü
Yayın Tarihi: 01.11.2013
ISBN: 9786058753976
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 284
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 194 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/stoner/323153.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:109881/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner