banner
Yaratıcı Beyin Gücü

Yaratıcı Beyin Gücü

• Dokuz alışkanlıkla beyninizi her yaşta zinde tutabilir,
• Benzersiz testler ve egzersizlerle problem çözme ve daha hızlı akıl yürütme kapasitenizi geliştirebilir,
• Beyninizin en üst performansta çalışmasını sağlayabilirsiniz.

Daha anlaşılır bir şekilde konuşmak, hesapları hızlı yapabilmek, karşınızdakinin verdiği cevapların arkasında ne olduğunu hemen anlayabilmek ve ona göre davranabilmek. Küçük de olsa bu ayrıntılar hayatımıza yön veriyor.
Eğer “Einstein bir dâhi, asla onun gibi olamam” ya da “Bizim jenerasyon çok daha zekiydi” gibi düşüncelere inanıyorsanız bu kitap bütün algılarınızı değiştirecek. Dehanın ayrıcalıklı insanlara sunulmuş bir lütuf olmadığını savunan ünlü nörobilimci Dr. Sandra Bond Chapman daha derin, daha sezgi dolu ve daha stratejik düşünmek için bilimsel olarak kanıtlanmış teknikler yoluyla beyin hakkında bilinmeyen gerçekleri bu kitapla erişilebilir hale getiriyor.

Beyninizi zinde tutmak ve bilişsel yeteneklerinizi geliştirmek için ne çok erken ne de çok geç. YARATICI BEYİN GÜCÜ ile potansiyelinizin farkına varın. Kafanızın içinde sahip olduğunuz hazinenin güvensizlik, bastırılmış duygular ile yanıp kül olmasına izin vermemek sizin elinizde.

Liste Fiyatı: 14,81
Çevirmen: Ceren Aral
Yayın Tarihi: 11.12.2013
Orijinal Adı: Make Your Brain Smarter
ISBN: 9786054629510
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 336
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 61 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/yaratici-beyin-gucu/325563.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:294000/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner