banner
Bir Annenin Doğuşu & Annelik Deneyimi Sizi Sonsuza Dek Nasıl Değiştirir

Bir Annenin Doğuşu Annelik Deneyimi Sizi Sonsuza Dek Nasıl Değiştirir

Annelik, kişinin tüm hayatını ve iç dünyasını değiştiren yeni tecrübeler kazandırır. Bu, tercihleri ve öncelikleri değiştiren bir süreçtir. Bu değişim sürecinden geçerken anneler, bebeklerini hayatta tutma kaygısı gibi daha önce tecrübe etmedikleri türden korkularla karşı karşıya kalırlar. Psikiyatrist Daniel N. Stern, pediyatrist, çocuk psikoloğu Nadia Bruschweiler-Stern ve gazeteci Alison Freeland ile yazdığı bu kitapta, anneliğin psikolojisini ortaya koyuyor.
Bir Annenin Doğuşu annenin doğumdan önceki ve sonraki aylarda psikolojik olarak doğuşunu, yüzlerce anneyle yapılan röportajlardan ve sahip olduğu klinik tecrübeyle inceliyor. Annelerin yorumları ve vaka incelemelerinden oluşan bu kitap yeni anneler için eşsiz bir kaynak niteliğinde.
Buna ek olarak yazarlar, annenin işe dönüşü, babalık kavramı, evlat edinme ve erken doğum gibi konulara da değiniyor. Hamilelik boyunca ve sonrasındaki tecrübelerine dayanarak, anne adayları ve anneler değişen vücutlarından, emzirmenin ya da biberonun faydalarından, yorgunluktan ve işe dönüp dönmeme ikileminden bahsediyor.
Bir Annenin Doğuşu’nda bu güçlü ve yeni hisler, olabilecek en iyi şekilde okura aktarılıyor.

Liste Fiyatı: 25,93
Çevirmen: Meltem Aydoğdu Sevgi
Yayın Tarihi: 25.01.2016
Orijinal Adı: Bırth Of A Mother-How The Motherhood Experıence Changes You Forever
ISBN: 9786053993124
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 165
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 16 x 23 cm

Bu üründen 223 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/bir-annenin-dogusu-annelik-deneyimi-sizi-sonsuza-dek-nasil-degistirir/328330.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1137339/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner