banner
Evren Siparişlerinizi Bekliyor & İste ve Olsun

Evren Siparişlerinizi Bekliyor İste ve Olsun

"Yaşam hakkında düşünme ve hissetmenin birçok yoluna açığım. Düşlerimdeki yaşamı yaratma konusundaki kendi sorumluluğumun farkındayım. Yaşamı neşeyle ve coşkuyla kucaklamak üzere kollarımı açtım."

“İşte, kalbinizin arzu ettikleri ile kendi hayatınızı uyum içerisinde yaşamanızı sağlayacak, anlaşılır, pratik, bilgelik dolu bir kılavuz. Bu prensipleri hayata geçirdiğinizde aradığınızı bulacağınızdan kesinlikle emin olabilirsiniz. Bu olumlamalar gerçekten işe yarıyor!”

Alan Cohen

"Eğer kendinizi, pozitif olumlamalar yaparak sevgi ile geliştirmeye hazırsanız bu kitap tam sizin için."

Mark Victor Hansen
New York Times

"Bir reçetenin üç aşaması vardır: malzemeler, metod ve sonuç. Bu küçük tarif kitabında hepsini bulacaksınız. Kolay malzemeler, pratik bir metod ve harika bir sonuç. Ama bu sonucun asıl süsü, Patricia'nın tüm bunları büyüleyici bir şekilde biraraya getirmiş olması. Bu lezzetli yemeğin her lokmasına bayılacaksınız!"

Barbara Mark & Trudy Griswold

"Eğer tatmin edici bir yaşam peşindeyseniz, doğru kitabı okumak üzeresiniz. İyi olan, doğru olan ve güzel olan ne varsa önünüze gelmeye hazır. Dr Crane, size menüde ne olması gerektiğini, siparişinizi en doğru ve etkili bir biçimde nasıl vereceğinizi ve Evrenin Büyük Şefi'nin size özel en mükemmel yemeği sunmakta neden asla başarısız olmayacağını gösteriyor."

John Random Price

Ürün Alternatifleri:


Liste Fiyatı: 15,74
Çevirmen: Yasemin Demir
Yayın Tarihi: 13.01.2014
ISBN: 9786055148065
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 192
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 12.5 x 19.5 cm

Bu üründen 78 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/evren-siparislerinizi-bekliyor-iste-ve-olsun/328706.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1029942/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner