banner
Subliminal A.Ş.

Subliminal A.Ş.

Bu kitap yıllar süren araştırmanın ve kuşkuculuğun sonucunda okuyucuda da kuşku yaratmayı amaçlıyor. Özellikle reklamlarda olduğu iddia edilen gizlenmiş simgelerin subliminal etkisi yoksa? Yapılan uygulamalar insan davranışları üzerinde söylendiği gibi etkili değilse? Aslında etkili oldukları yönündeki inançlar yüzünden etkili oluyorsa?

Subliminal A.Ş. Tüket - İtaat Et, eğitimci ve akademisyen Ferdi Bişkinin subliminal algı ve reklamcılık üzerine yıllardır yürüttüğü çalışmaların olgunlaşmış fikirler olarak ortaya çıktığı, subliminal algı, ikna ve reklamcılık kavramlarıyla ilgili bugüne kadar duyduklarımızdan ve okuduklarımızdan farklı bir bakış açısı sunan, çok kapsamlı, özgün bir çalışma.,

Konunun tarihinden başlayarak derinlemesine araştırma yapan Bişkin, kitabında, gizlenmiş bazı simgelerle yapılan subliminal yönlendirmelerin amacına ulaştığı konusunda neredeyse hiçbir bilimsel kanıt olmadığını ortaya koyarken insan zihnini gerçekten etkileyen uyaranları da tüm açıklığıyla ele alıyor.

Subliminal reklamcılık ile ilgili ülkemizde yayımlanan ilk çalışmalardan biri olan Eşikaltı Büyücüleri kitabının yazarı, eğitimci Ahmet Şerif İzgören ve ABDli araştırmacı, akademisyen Stuart C. Rogersın sunuşlarının yer aldığı eser, yazarın kitabın sonunda yer verdiği zengin kaynakçası ve makale listesiyle araştırmacılar için benzersiz bir kaynak olma özelliği de taşıyor.

Liste Fiyatı: 16,67
Yayın Tarihi: 12.02.2014
ISBN: 9786055286415
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 288
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13 x 19 cm

Bu üründen 264 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/subliminal-as/332000.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:169233/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner