banner
Anneme Reklamcı Olduğumu Söylemeyin!.. O beni bir Genelevde Piyanist Sanıyor

Anneme Reklamcı Olduğumu Söylemeyin!.. O beni bir Genelevde Piyanist Sanıyor

Bu kitap Séguéla tarafından değil, Séguéla için yazıldı. Bu bir anı kitabı. Kendi anıma bir kitap yazdım.

Anı sözcüğünün anlamı konusunda yanılmayın. Edebiyatta anı, yazarın kendisini hatırlamanızı istediği türün adıdır. Ama esas ilgilendiği bellek sizinkidir. Meşhurları yaratıp piyasaya sürenler, kahve, motor yağı ya da çamaşır tozu markalarını zafere götürürken, kendilerinin bu ürünlerden daha az tanınmış olmalarının sıkıntısını çekerler. İşte ben de en iyi bildiğim üründen söz edeceğim sizlere: Yani kendimi anlatacağım.

Çünkü reklamcı sadece ukala değil, aynı zamanda özünü seven müthiş biridir. Zaten doğru olanı da budur. Kendisine ödenen paralar karşılığında, tanıttığı markalar hakkında hep iyi şeyler söyleme alışkanlığı, reklamcıyı, kendisi hakkında hep iyi şeyler duyma isteğine iter. Tıpkı, Lamennais gibi sevilmeyi sever. Annem beni hiçbir zaman terk etmemiş olsa da, artık bu dünyada değil. Kavuştuğu düşünceler ve ruhlar dünyasında kendi kendine şöyle dediğini biliyorum: “Oğluma onun reklamcı olduğunu söylemeyin, ben onun büyük bir tüketim genelevinde piyanist olduğunu biliyorum.”

İyi okumalar

Ürün Alternatifleri:


Liste Fiyatı: 19,44
Çevirmen: Ragıp Duman
Yayın Tarihi: 26.02.2014
ISBN: 9786055148058
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 296
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 171 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/anneme-reklamci-oldugumu-soylemeyin-o-beni-bir-genelevde-piyanist-saniyor/333251.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:64745/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner